photoline webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Formalyukasztó, mágneses talp 35mm - minta 2
Formalyukasztó, mágneses talp 35mm - minta 2

bruttó 4.870 .-Ft
AKCIÓ!
bruttó 2.499 .-Ft

További akciós termékek

Partnereink

Várjuk boltok, viszonteladó part- nerek jelentkezé- sét. Keresse az ügyfélszolgálatot!

Vevőink között megtalálhatóak boltok, vállalkozá- sok, óvodák, iskolák, és otthon barkácsoló és kreatív személyek egyaránt!
Üzletszabályzat

 

Kérem tekintse meg az alábbi információkat!

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az OTTHON-BARKÁCS-KREATÍV PHOTOLINE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (számlázási cím: 9169 Maglóca, Arany J. u. 7., fióktelep-raktáráruházunk címe: 1143 Budapest, Gizella út 22., átvételi pont továbbá 1211 Budapest, Mansfeld P. u. 27.); cégjegyzékszáma 08-09-028234 vezetve a Győri Törvényszék Cégbíróságon; adószáma: 23767489-2-08; képviseli: Papp Gábor ügyvezető, a továbbiakban: Szolgáltató) és az OTTHON-BARKÁCS-KREATÍV PHOTOLINE Kft. által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, A FELEK KÖZÖTTI SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

REGISZTRÁCIÓ, MEGRENDELÉS MENETE

A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.photoline.hu weboldalon található elektronikus piactéren (a továbbiakban: Webáruház) keresztül történik.
Szolgáltató által üzemeltetett Webáruházban történő vásárlás megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.
A Webáruház szolgáltatásait a Szolgáltató valamennyi vásárlója és regisztrált viszonteladó partnere jogosult igénybe venni, amennyiben érvényesen leadja rendelését illetve regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.


Megrendelés leadása történhet:

- webshop felületen keresztül: gyors és rutinszerű teljesítés érdekében preferált megoldás, ráadásul a regisztrált és webes felületen leadott megrendelőink azonnal beváltható kuponkedvezményt kapnak. A megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a „Megrendelés véglegesítése” gombra kattintással.
Végfelhasználók számára Szolgáltató regisztráció nélkül is lehetőséget nyújt vásárlásra, kizárólag a küldemény sikeres kézbesítéséhez szükséges adatok megadására van szükség.

 

- e-mail címünkre küldött megrendeléssel, saját adatok (számlázási és szállítási címek) és termékek (cikkszám, lehetőség szerint név, mennyiség) megadásával.

- telefonon történő megrendeléssel

- bemutatóraktárunkban, ügyfélszolgálaton személyesen történő megrendeléssel. 

Pótrendelés: A rendelés elküldése után pótrendelésre weben, e-mailen vagy telefonon keresztül van lehetőség legkésőbb a csomagküldés előtt, amennyiben még nem lett kiküldve a megrendelt áru. A pótrendelés a normál megrendeléssel megegyező feltételek szerint történik, annyiban, hogy ha még nem történt meg a csomagolás és kiszállítás, összesítve számoljuk a csomagküldés költségeit, így Ügyfelünknek nem kell kétszer fizetnie a szállítási díjakat.

 

A felek között ily módon – magyar nyelven - létrejött szerződés úgynevezett írásba nem foglalt szerződésnek minősül, tájékoztatjuk, hogy nem iktatjuk, és utólag nem hozzáférhető.
A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
Az Ügyfél a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. 


 A megrendelt terméket Ügyfél személyesen átveheti a Szolgáltató termékbemutató telephelyén a nyitvatartási időben (1143 Budapest, Gizella út 22.) vagy más a webáruházban megadott címeken.

Csepeli, vagy zuglói címünkön megrendelése (Csepelen kb. 2 munkanapon belül, Zuglóban 95-99%-ban azonnal)  átvehető személyesen.

 

A weboldalon kiválasztott és megvásárolt termékeket Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolás szerint szállítja ki az Ügyfél által a megrendelés során jelzett szállítási címre.

Készlet hiány felmerülés esetén értesítjük a beérkezés várható idejéről és elérhető legkorábbi szállítási határidőről. Készlethiány felmerülhet (az eddigi statisztikák alapján 1-5 százalékban), ebből eredő bármilyen kárért, veszteségért nem tudunk felelősséget vállani. Amennyiben előreutalással egyenlítette ki megrendelését, és bármilyen okból felmerülő készlethiány miatt nem tudjuk megrendelését részben vagy egyáltalán teljesíteni, először telefonon egyeztetünk, vagy ha telefonon nem tudjuk aznap elérni, írásban tájékoztatjuk, mely alapján, Vevő elállása esetén a jogszabályi előírásoknak megfelelően intézkedünk a bankszámlánkra beérkezett összeg maradéktalan visszautalásáról.
Ügyfél termék megrendelése esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Amennyiben az Ügyfél bármi sérülést, törést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó vagy a cég munkatársa az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni arról.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben megrendelését 30 napon belül nem veszi át, és nem történik jelzés felénk későbbi átvételi szándékról, megrendelését töröljük.
Jövedéki tájékoztatónkat az alábbiak szerint olvashatja el:
Jövedéki tájékoztató
Webáruházunk jövedéki termékeket csak kiskereskedőként forgalmaz. A kiállított számla továbbértékesítés esetén a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmas. Köszönjük megértésüket.

2. TERMÉKJELLEMZŐK

A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikkre kattintva, annak információs aloldaláról, illetve a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni. Továbbá bármilyen technikai kérdés esetén e-mailben, telefonon az ügyfélszolgálatot keresve szívesen nyújtunk segítséget, javaslatot, információt. Az általunk forgalmazott termékeket jórészt kellőképpen ismerjük, és ellenőriztük is, hogy csak a megfelelő minőségű termékek kerüljenek a nálunk vásárlókhoz. Így általában kellő információval rendelkezünk róluk, tájékozódást szívesen vesszük. 

Termékeinket a leírás és kép szerinti műszaki, technikai paraméterekkel megegyezően nyújtjuk, a csomagolás eltérhet. A terméknél megjelenített kép időnként több ugyanolyan, vagy eltérő méretű terméket ábrázol, illetve előfordul, hogy sokféle színben elérhető termék egyféle színű termékfotóval szerepel, ilyenkor a megnevezésben és/vagy a termékleírásban jelezzük, hogy az ár mire, hány darabra, milyen színre vonatkozik.

Egyes termékek többféle színben elérhetőek; amennyiben ez nem befolyásolja a műszaki tartalmat (például egy kéziszerszám fogantyújának a színe), konkrét színt nem tudunk garantálni, a készlet függvénye, de kérés esetén igyekszünk tartani! Amennyiben nem jelzi, úgy vesszük, hogy a választási lehetőségek az Ön szempontjából nem lényegesek.

Ahol a méret, szín, etc. meghatározó paraméter - pl. festékek, dekorgumi - kérem írja meg a kért paramétereket gyűjtőkategória választása esetén; vagy tételesen, típusonként helyezze a termékeket a kosárba, ezáltal tudjuk megrendelését elfogadni!

 

3. ÁRAK
 A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett, egy mennyiségi egységre vonatkozó ár, mely tartalmazza az általános forgalmi adót - 2012 évtől a webshopon árusított termékkörök esetében 27% vagy 5% (könyvek) illetőleg ezekkel megegyező áfájú a szállítási díj is, függetlenül annak módjától.

 A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a termékár időközben csökkenne, nyugodtan jelezze, és a kedvezőbb áron fogja megkapni megrendelését. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, így például a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg valamilyen hiba miatt pl. "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árú, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél dönthet vásárlási szándékáról. Kötelek esetén, amennyiben mért-vágott mennyiségre van szükség, 15% vágási felárat számolunk az egész tekercs árához képest amennyiben a kért mennyiséget egyben kéri a Vásárló. Amennyiben ettől eltérő igény van (pl. sok kis darab vágása), úgy 30% felárat számolunk. Maradék anyagok vásárlása esetén, függetlenül attól, hogy nem egész tekercs vásárlása törénik, nem számolunk semmilyen felárat.

Kuponok
Bizonyos promóciók keretében kuponokat vagy egyéb kedvezményre jogosító vouchereket bocsátunk ki melyek a kuponon szereplő kedvezmény igénybevételére jogosítanak fel.
A kuponok felhasználási határideje az azon szereplő dátum, vagy, amennyiben ilyen nem szerepel rajta, a kupon érvényessége a kupon kiadás évének utolsó napja.

4. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINK, DÍJAK
Szállítási díjainkat olyan kedvező költségstruktúrával nyújtjuk, hogy minden Ügyfelünk megelégedéssel vehesse azt igénybe.
A webáruházban történő rendelés leadáskor szereplő szállítási díj egy darabos standard postai csomagként történő kézbesítés lehetősége esetén érvényes, maximum 40 kg tömegig és legfeljebb 0,5 köbméter árumennyiség alatt. Szállítási módozatonkénti standard, részletes szállítási díjakról kérem a Vevőszolgálat menüpontban tájékozódjon, egyedi szállítási feltételek azon felül az alábbiakban olvashatóak.

- Nem számítunk fel törékeny felárat ott, ahol ez külön nincs jelezve (hobbi művészeti áruk, üvegáruk, stb). Rendeléskor bizonyos különösen törékeny-, vagy rendkívül nagy méretű termékeknél szállítási felár kerül hozzáadásra a szállítási alapdíjhoz, úgymint nagy térfogatú faragasztók, csévés zománcozott huzalok.

- Amennyiben megrendelése nem standard postai csomag szerinti, azaz meghaladja a fél köbméter térfogatot, vagy 40kg összsúlyt, vagy a termék legnagyobb mérete meghaladja a 200 cm hosszúságot, ezen esetben a szállítási díjról és határidőről szükség lehet egyedi ajánlat küldésére, tekintettel arra, hogy standard postai csomagként nem minden esetben adható fel a megrendelés. Amennyiben ilyenről nem tájékoztatjuk kiszállítás előtt, függetlenül a tömeg és térfogat tényleges méretétől, akkor a gépi visszaigazolás szerinti díjat számlázzuk (lásd Vevőszolgálat menüpont).Ellenkező esetben, az egyedi szállítási díjról való visszaigazolás elfogadása esetén küldjük megrendelését.

- Szállítási határidők: a raktárról elérhető termékeket szép sorban küldjük ki Vevői megrendelések feldolgozásának sorrendjében, előreutalás esetén a pénz beérkezését követően adjuk fel, két munkanapos szállítási határidővel kerül kiküldésre a küldemény, kisméretű, postai levélküldemény esetén a posta által vállalt határidők szerint történik a kézbesítés. Küldeményt 2-5 napon belül küldünk el a pénz beérkeztét követően, amennyiben minden termék rendelkezésre áll. Hiány esetén megvárjuk a hiányzó tételek beérkezését, egyúttal egyeztetünk a megrendelővel előbb telefonon, ha nem érjük el telefonon, e-mailben.
-SÜRGŐS RENDELÉSI IGÉNY: Ha szorítanak a határidők, jelezze, hogy időben megkaphassa a rendelését. Ez esetben elsőbbségi UTÁNVÉTES szállítási módot válasszon. Küldeménye másnapra* megérkezik, amennyiben délig leadja megrendelését és minden termék raktárról elérhető.
Egyedileg egyeztetve, elképzelhető főbb városokba szombati kézbesítés felár ellenében.
Fenti határidők alól kivételt képeznek vis maior események: különleges időjárási körülmények (pl. hótorlasz), szállítói körben bekövetkező események, Vevő által megadott téves vagy pontatlan cím, Vevő aznap nem elérhető a megadott címen.

Nagyobb mennyiségben rendelt termékek esetén, ha raktárról nem tudunk szállítani, általában 5-10 munkanap a termék legyártási határideje a beszállítóinknál, amennyiben nem hazai gyárból érkezik a termék hanem külföldről, (jellemzően az EU-ból) hozott termékek esetén is várható 5-7 munkanapos szállítási határidő.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS ÉRTÉKHATÁRA:
- (Bruttó) 25.000 Ft és felette, amennyiben standard postai csomagban feladható a megrendelés (lásd fent)
- Elsőbbségi utánvételes rendelést nem tudunk díjmentesen vállalni, ennek díja (bruttó) 1640 Ft kiszállításonként.
- Fenti összeg alatt: a webáruház “Vevőszolgálat” menüpont alatt ismertetett mindenkori díjak szerint.
  Viszonteladóink részére:
- (Bruttó) 50.000 Ft-os vásárlási összegtől díjmentes.
- Fenti összeg alatti megrendelésnél csomagonként - szállításonként 1240.-ft.

A rendelés véglegesítése során megjelenő tömegadatok nem feltétlenül a termékek ténylegesen mérhető tömege, időnként a kedvező szállítási díj kalkuláció érdekében technikai jellegű “súlyok”, illetve a termék csomagolási, azaz bruttó tömege, így a tömegadatok kizárólag tájékoztató jellegűek.

A szállításban partnereink többek között a Magyar Posta, az MPL, illetőleg a GLS csomagküldő szolgálat.

5. FIZETÉS, ÁTVÉTEL

Bár a termékek 95 %-a raktárról elérhető, és a hirdetett termékeknek csak nagyon kis hányadát nem tartjuk egyik telephelyünkön sem raktáron, érdemes megvárni visszaigazolásunkat.

Fizetés, átvétel lehetséges készpénzzel személyesen, előreutalással vagy utánvétes fizetési móddal egyaránt.

 Amennyiben szeretné, hogy postával, vagy futárszolgálattal kapja meg a terméke(ke)t, utánvétellel, vagy átutalás kiválasztásával, a visszaigazolás szerinti ár és szállítás költsége előreutalásával tudja megoldani.

Az átutaláshoz szükséges számlaszám (OTP Bank):

Kedvezményezett: OTTHON-BARKÁCS-KREATÍV PHOTOLINE Kft.

HUF Bankszámlaszám: 11719001-22470463 

Átutalási megjegyzés: felhasználónév vagy a rendelés azonosítószáma (pl xyz/45017

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN formátumban:
HU74117190012247046300000000
SWIFT kód:
OTPVHUHB és bank székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

Lehetősége van a feltételek teljesülése esetén viszonteladóként regisztrálnia nálunk.

Megegyezés függvényében viszonteladónak tekinthetőek többek között: boltok, üzletek; iskolák, óvodák, oktatási intézmények; üzleti célú képzőművészek; gyártó, termelő egységek (a továbbiakban: Viszonteladó). Viszonteladónak regisztrálni szükséges, adatai és aláírási címpéldány másolatának elküldésével (emailben, levélben, vagy személyesen bemutatva).
Szükséges adatok: szervezet megnevezése, címe, szállítási címe ha eltér, adószám, kapcsolattartó neve, telefon + e-mail elérhetősége.
Viszonteladók esetén a minimális rendelési mennyiség első vásárlás esetén bruttó 30.000.-ft.
Ezen összeghatár alatt a szállítási díj 1240.-ft.
A Főoldalon jobb oldalt található Regisztráció menüpont alatt, az ott található adatlap kitöltésével kerülhet sor erre, ezt követően e-mailben szükséges küldenie egy e-mail viszonteladói árak érvényesítése érdekében.

 

6. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Cégünk az elektronikus (folyamatosan fogadjuk az e-maileket) és telefonos (munkaidőben) ügyfélszolgálat mellett az átvételi címek alatti menüpontban is megismerhető 1143 Budapest, Gizella út 22. címen a mindenkori nyitvatartási idő szerinti személyes ügyfélszolgálatot is biztosít:

Kapcsolattartó neve: Kemencei Péter

Tel./Fax: 00361-780-1400

Mobil: 003620-414-0000

E-mail címe: ugyfelszolgalat (kukac) photoline (pont) hu

 
7. GARANCIA, SZAVATOSSÁG – JÓTÁLLUNK MAGUNKÉRT
A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.
 

A Polgári Törvénykönyv és az internetes kereskedelmet szabályozó rendelkezések értelmében a Központi címünkön, Csomagpontjainkon vásárlóknak és csomagküldéssel vásárló végfelhasználóinknak – továbbiakban Fogyasztónak - legalább 14 naptári napot kell biztosítanunk az elállási időre. Nálunk nyugodtan megismerheti a termékeket, a megvásárolt termékek számlázott dátumához képest 30 naptári napot biztosítunk erre a lehetőségre, ami természetesen nem csorbítja a jogszabályban előírt rövidebb időt. A visszaküldésre az elállástól számítva 14 naptári nap áll rendelkezésére.
Kérem vegye figyelembe, hogy ezen feltételek a normál forgalmú, egységcsomagolásban kapható háztartási mennyiségekben kiszolgált termékekre vonatkoznak.
Olyan egyedileg igényelt, egyedileg gyártatott, vagy egyedi kiszerelési egységekben lévő, Vevő specifikációja szerint megadott és vásárolt termékek esetében, illetve nagy, nem háztartási mennyiségben vásárolt, és emiatt jellemzően Vevői rendelés alapján beszerzett, gyártott, gyártatott termékek esetén nem áll módunkban a fentebbiek szerinti visszavételre.

A garantált rögzítés és Fogyasztó szempontjából előnytelen esetleges jogviták elkerülése érdekében szükséges, hogy Fogyasztó elállási szándékát utólagosan is visszakereshető, bizonyítható módon fejezze ki  felénk, amelyre az írásbeli forma (tértivevényes levél vagy e-mail) a legalkalmasabb.

Cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, elállást követően, illetve az áru visszaérkezését követően 14 napon belül visszatéríti.
Amennyiben a megrendelése valamilyen szempontból tévesen, hibásan, pontatlanul került rögzítésre, kérjük mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot a kölcsönös eredményes és korrekt eljárás megvalósítása érdekében.

A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezése, illetve amennyiben úgy érzi, panaszát nem bíráltuk el megfelelően, Fogyasztónak joga van a panasz bejelentéséhez, és a jogorvoslathoz.
Fogyasztó a következő helyekhez fordulhat:
•     Photoline ügyfélszolgálat
Írásos bejelentést kérünk – hivatalos levél, vagy e-mail, vagy személyesen, ahol dokumentáljuk panaszát írásban. Amennyiben úgy érzi, hogy nem bíráljuk el panaszát megfelelően, Fogyasztó a lakóhely szerinti járási hivatalhoz fordulhat fogyasztóvédelmi bejelentésekkel. Másodfokon a Pest Megyei Kormányhivatal jár el országos hatáskörrel.
 

 •     Önkormányzati jegyző

dr. Makranczi László zuglói jegyző

Iroda: 1145 Budapest, Pétervárad u. 2.

Telefonszám: (1) 872-9100

•     Békéltető Testület

Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Név: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

 

8. EGYEBEK
A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együttjáró hibalehetőségek elfogadását.
 A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.
 A Szolgáltató az Ügyfelek által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetőleg amennyiben Ügyfél által felhatalmazást kap, a negyedévenként várhatóan egyszeri hírlevél küldéséhez használja. A Szolgáltató az Ügyfelek adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el (--> pl. a fuvarozó, postázó cégnek az adatok megadása a kézbesítés teljesíthetősége érdekében). A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el.
A Szolgáltató jogosult jelen ÁSZF feltételeit bármikor módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Zugló, 2018. 01 04.

 


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni
NYITVA TARTÁS ZUGLÓ (XIV.ker.) 
Gizella út 22.
Hétfő: 09-19 óra
Kedd: 09-17 óra
Szerda: 09-19 óra
Csüt.: 09-17 óra
Péntek: 09-19 óra
Szombat: 09-14 óra
Vasárnap: zárva
   
CSEPEL (XXI.ker.)
  nyitva

INFÓ, RENDELÉS:
+361-780-1400
+3620-414-0000
FOLYAMATBAN LÉVŐ RENDELÉS:
+3630-9-282-484
REKLAMÁCIÓ KEZELÉS:
+3630-528-0360

UNIVERZÁLIS E-MAIL CÍMÜNK:
ügyfélszolgálat (ékezet-nélkül) @
photoline [pont] hu

Gyártó

NEM TALÁLJA?

Folyamatosan új termékekkel jelentkezünk! Másik terméket keres a nálunk elérhető márkákból?
>> AJÁNLAT KÉRÉS

Villámgyors kiszállítás - utánvéttel

Ingyen szállítás értékhatár függvényében
Cégünk 3 db-os autóflottával rendelkezik, így kiegészítve a csomagküldő szolgálatokat, 1db Dacia, 1db Renault és egy Ford Transit biztosítja az áruk, megrendelések gyors és időre történő kiszállítását.

ÁRGARANCIÁNK

Meggyőződésünk, hogy termékeink jelentős részét legjobb áron, és javát közel legkedvezőbb áron adjuk! Termékeinkre általában nem kell várni, zuglóban személyesen is azonnal átvehetőek.
Részletekről feltételeinknél.

Partneroldalak
Fiskars kés és olló


OLCSO.HU
Photoline Budapest partner
MŰVÉSZETI GALÉRIA


Shophunter.eu a boltvadász


kiemelkedően megbízható kereskedelmi cég


Webáruház készítés és bérlés

0.17 mp
Impresszum    Zuglói üzlet (képek)

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés