*
photoline webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

Egyedi keretezés 15 mm profil, h. koptatott ezüst
Egyedi keretezés 15 mm profil, h. koptatott ezüst

bruttó 2.810 .-Ft
AKCIÓ!
bruttó 2.670 .-Ft

További akciós termékek

Partnereink

Várjuk boltok, viszonteladó part- nerek jelentkezé- sét. Keresse az ügyfélszolgálatot!

Vevőink között megtalálhatóak boltok, vállalkozá- sok, óvodák, iskolák, és otthon barkácsoló és kreatív személyek egyaránt!

Egyedi keretezés 36 mm profil, barna+patina

OTTHON, HÁZTARTÁS / Képkeret, keretezés / Azonosító: TI-1130-36

bruttó 3.810 .-Ft
folyóméter
Nem található kép a termékhez!
Egyedi keretezés 36 mm profil, barna+patina

Egyedi keretkészítéshez, kép-, festmény-, tükör keretezéshez információk.
A keret elkészítéséhez szükségünk van a kép méretére. Amennyiben Ön pontosan megadja a méretet, aszerint készítjük el a keretet, vagy ha behozza zuglói címünkre, akkor ott felvesszük a pontos méretet.
A megrendelés menete:
1) Megrendelés, méretvétel személyesen vagy a megadott méreteknek megfelelően. A kép otthagyható az üzletben, amennyiben kérik, hogy mi rögzítsük azt bele a keretbe, de ezt a megrendelő is végezheti.2) Díjbekérő számla alapján a megrendelés ellenértékének kifizetése (előreutalással, vagy személyesen készpénzben)3) Fizetést követően a gyártást sorbaállítjuk, az egyedi képkeret elkészítése 2-5 munkanapot vesz igénybe zuglói üzletbe szállítással együtt. Egyes nagyon különleges típusú keretek elkészítése gyártástechnológiából adódóan (száradás, valódi aranyozás, stb.) akár 2-4 hetet is igénybe vehet, ilyen esetben ezt fizetés előtt jelezzük.4) A képkeret elkészült, átvehető, vagy kiszállítjuk Önnek, ha további igény nincs vele kapcsolatban.5) Igény szerint a képet, tükröt a kész keretbe rögzítjük (a rögzítésnek lehet felára attól függően, milyen módon kell azt elvégezni) A képet felfüggesztéshez akasztóval látjük el, ha kéri, melynek felára 90 ft. Ehhez a többfogas akasztót (farkasfog) javasoljuk a későbbi könnyű vízszintezés érdekében. Ha nem egyértelmű, meg kell adni, vízszíntes, vagy függőleges a kép. Nagy méretű kép esetén kettő akasztó is szükséges lehet.

Bármilyen téglalap formájú képkeret gyártását vállaljuk. Ovális, kör formák egyedi egyeztetés alapján szintén lehetségesek, bár ilyen esetekben a gyártási folyóméter ár számottevően magasabb.

A megnevezés a termék beazonosíthatóságát segíti, a szín, kinézet tekintetében a termékfotót kell alapul venni. A pácolt vagy festett léceknél gyártási sorozatonként színeltérés előfordulhat. A fa természetes anyag, e képkeretek első osztályú természetes fából készülnek, így a faanyag eltérései a festett, pácolt felületen előtűnhetnek. A grundolt keretek extra vastag alapozást kapnak, így ott nem látszik az alapfelület, nem látszik a fa erezete.
A weben megadott árak egy folyóméterre vonatkoznak, azonban az árképzés a megrendelési méret alapján cm-es pontossággal történik. Az ár a gyártandó képkeret külső méretei alapján kerül meghatározásra. Az egyedi gyártásra nem vonatkozik a 30 napos visszavételi garancia, amennyiben Vevő meggondolja magát, vagy pl. rossz méretet ad meg, az Vevő felelőssége. Köszönöm figyelmét.
A termék bruttó tömege körülbelül 200 gr.
Az árucikk megrendelési azonosító száma: TI-1130-36
Készletállapot: a termékből korlátozott készlettel rendelkezünk, fogyás esetén a szállítás hosszabb időt is igénybe vehet.Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni
NYITVA TARTÁS ZUGLÓ (XIV.ker.) 
Gizella út 22.
Hétfő: 09-19 óra
Kedd: 09-17 óra
Szerda: 09-19 óra
Csüt.: 09-17 óra
Péntek: 09-19 óra
Szombat: 09-14 óra
Vasárnap: zárva
   

INFÓ, RENDELÉS:
+361-780-1400
+3620-414-0000
FOLYAMATBAN LÉVŐ RENDELÉS:
+3630-9-282-484
REKLAMÁCIÓ KEZELÉS:
+3630-528-0360

UNIVERZÁLIS E-MAIL CÍMÜNK:
ügyfélszolgálat (ékezet-nélkül) @
photoline [pont] hu

Gyártó

NEM TALÁLJA?

Folyamatosan új termékekkel jelentkezünk! Másik terméket keres a nálunk elérhető márkákból?
>> AJÁNLAT KÉRÉS

Villámgyors kiszállítás - utánvéttel

Ingyen szállítás értékhatár függvényében
Cégünk 3 db-os autóflottával rendelkezik, így kiegészítve a csomagküldő szolgálatokat, 1db Dacia, 1db Renault és egy Ford Transit biztosítja az áruk, megrendelések gyors és időre történő kiszállítását.

ÁRGARANCIÁNK

Meggyőződésünk, hogy termékeink jelentős részét legjobb áron, és javát közel legkedvezőbb áron adjuk! Termékeinkre általában nem kell várni, zuglóban személyesen is azonnal átvehetőek.
Részletekről feltételeinknél.

Partneroldalak
Fiskars kés és olló


OLCSO.HU
Photoline Budapest partner
MŰVÉSZETI GALÉRIA


Shophunter.eu a boltvadász


kiemelkedően megbízható kereskedelmi cég


Webáruház készítés és bérlés

0.17 mp
Impresszum    Zuglói üzlet (képek)

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés